Webinar ‘Help! Mijn cavia is bang van mij’

Een cavia op diervriendelijke wijze tam maken? Hoe doe je dat?

Aurélie eigenaar van Cavy Opvang en caviadeskundige Meggie van Chils&Peps delen dit met jou in hun webinar ‘Help! Mijn cavia is bang van mij’ op 14 augustus a.s.

Dit is het tweede webinar van Aurélie en Meggie over cavia’s en deze keer richten zij zich op het welzijnsgericht tam maken van en spelen met cavia’s.

Er komen 3 grote hoofdpunten aan bod:
– Het zelfvertrouwen van cavia’s vergroten.
– Verrijking van cavia’s met training en denkspellen.
– Het opbouwen van een band met cavia’s .

Het webinar start om 19:00u en bevat verschillende onderwerpen zoals verrijking d.m.v. denkspellen en training, maar vooral ook coöperatieve training, socialisatie, habituatie, aangeleerde hulpeloosheid, enzovoort. Het wordt een praktisch gerichte webinar, maar wel op basis van wetenschap.

Het webinar gaat volgens Aurélie en Meggie totaal niet over ‘we zetten een cavia op de schoot en we pushen deze tot ze stil zitten’, maar over het integreren van voorspelbaarheid en keuze, zodat er een duurzame band tussen mens en dier tot stand komt waarbij de cavia dus zélf beslist.

Lijkt je dit wat? Schrijf je dan in voor de webinar Help! Mijn cavia is bang van mij’ van Cavy Opvang en  Chils&Peps.

Datum: 14 augustus 2024
Tijd: 19:00u*
Waar? Online
*Het webinar wordt opgenomen en kun je ook terugkijken!
Kosten: 15 euro
Inschrijven: via Chils&Peps

Inhoud van deze website is onderheven aan veranderingen, tevens beschermd met auteursrechten. Deel de link, niet de schermafbeelding!